{100+}New Haryanvi Love Status | हरयाणवी लव स्टेटस

haryanvi love status in haryanavi

व्हाट्सएप और फेसबुक के लिए bulk में सर्वश्रेष्ठ New Haryanvi Love Status यहां पाएं। Haryanvi Status रखने का क्रेज दिनों दिन बढ़ता ही जा रहा है। कारण कुछ भी हो, लेकिन स्टेटस होना बहुत जरूरी है। आप सभी के पागलपन को ध्यान में रखते हुए हम यहां ढेर सारे Haryanvi Love Status Haryanavi शेयर करने जा रहे हैं। वैसे हम पहले भी Haryanvi Attitude Status शेयर कर चुके हैं, आप चाहें तो देख सकते हैं।

Haryanvi Love Status

प्यार तो छोटा सा अलफ़ाज़ स
मेरी तो जान बसे स तेरे म

Pyaar to chhota sa alfaaz s,
Meri to jaan base s tere mh

haryanvi statusNew Haryanvi Love Status

जान भी ले लिये बैरण
एकबै जान तो बण मेरी

Jaan bhi le liye bairan,
Ek b jaan to ban meri

haryanvi status in haryanvi

तेरी या जलन बतावे स
प्यार तो तू भी घणा करे है मेरे तै

Teri yaa jalan bataave s,
Pyaar to tu bhi ghanaa kre s mere t

haryanvi love status in haryanavi

इब उसके प्यार का कुकर हिसाब लाऊ
वा गले लाके कहदे स बहोत भुंडा स तू

Haryanvi Status

Eb uske pyaar ka kyukar hisaab laau,
waa gale laag ke kah de s bhot bhundaa s tu

haryanvi love status

बैरण तेरी गेल बात ए कुछ और स
न्यू तो बतलाण न छोरी बहोत स

Bairan teri gel baat e kuchh or s,
Nyu to batlaan n chhori bahut s

love status

Haryanvi Status About Love

सुने स के तेरा जिस्म तो बहोत दूर
मनै कदे तेरे हाथ मैं हाथ घालण की भी ना सोची

Sune s ke…tera jism to bahut door s,
mne kde tere haath mh haath ghaalan ki bhi naa sochi

haryanavi status

बेरा है मनै प्यार ना करना आता
पर जितना करया है तेरे त करया है

Bera hai mne pyaar na krna aata,
par jitna kryaa s tere t kryaa s

haryanvi love quotes

वजह ना पूछ..
क्यूंकि तू तो बेवजह आछी लागै है मनै

Wajah na poochh…
kyunki tu to bewajah aachhi laage s mne

love status in haryanvi

होंठा प होठ धरकै सोगी वा न्यू कह कै
अक गर्मी की रात सै कदे तिसाया ना मर जा तू

Honthaa p honth dhar ke sogi waa nyu kah ke,
ak garmi kii raat s kde tisaaya naa mar jaa tu

love quotes in haryanvi

जिंदगी झंड करके नै वा बडे महल म्ह बैठी सै,
म्हारा रिस्ता तक ना होया, अर वा 2 जाम कै बैठी सै

Zindagi jhand krke n waa mahan mh baithi s,
Mhara rishta tak na hoya, ar waa 2 jaam ke baithi s

love quotes

Haryanvi Love Status Haryanavi

बाजार म त समोसे ल्याण आळी नहीं
बिटयोड़ा म त गोस्से ल्याण आळी चाइए

Bazar mh t samose lyaan aali nhi
Bitoda mh t gosse lyaan aali chahiye

status about love

म्हारी तो बोली ए ठाड्डु स, नी बात तो हाम भी लाडां म ए करया करा

Mhari to boli e thaadu s,
ni baat to ham bhi laada mh e krya kre

status about love in haryanavi

मेरे खातिर तो तू आज भी मेरी जान है,
पर मैडम तू ही बेवफा लिकड़ी.

Meri khaatir to tu aaj bhi meri jaan hai,
Par madam tu hi bewafa likdi

haryanavi love status

रै दिखावट का शौक कोणी,
आच्छे बुरे जिसे भी हां ठीक सां.

R dikhawat ka shauk koni,
aachhe bure jise bhi haa theek saa

haryanavi love quotes

लड़ल्यो पहलां माँ बाबू के सपने पूरे करलो,
प्यार प्यूर तो फेर आप थारे धोरा आजेगा.

Laadlyo pahlaa maa baabu ke sapne poore krlo
pyaar pyur to fer aap thaare dhore aajega

haryanvi quotes

तेरे पाछ्छे हाम जिसके होवैंगे,
उस रिस्ते का नाम मजबूरी होवैगा.

Tere paache ham jiske hovenge
Us rishte kaa naam majboori hovega

खामोशी न ए समझण की कोशिश कर,
टूटे लोग घाट ए बोल्या करैं..!!

Khaamoshi n e samjhan ki koshhish kar,
Toote log ghaat e bolyaa kren

अपने आँसू आप पहचानना सिख ल्यो,
दूसरे के रुमाल में Corona हो सके है..!!

Apne aansu aap pahchaan seekh lo,
Dusre ke rumaal mh corona ho ske s

तेर त महोब्बत हो या ना हो,
पर तेरी याद मनै जिण नी देंदी

Tere t mohbbat ho ya na ho,
Par teri yaaad mne jeen nhin dendi

रात नै ख्वाबा मै क्यूँ सताया करै सै,
आप सोज्या चैन तै मनै क्यूँ जगाया करै सै

Raat n khwaaba mh kyu sataya kre s,
Aap so jaa chain t mne kyu jagaya kre s.

 

For Video Status=silly sparrow


Haryanvi Love Status Haryanavi: दोस्तो हमें आशा है कि आपको यह Haryanavi Love Status पसंद आये होंगे । इसे आप अपने DP के साथ अपने Status में उपयोग करके अपने Photo को और भी प्रभावी बना सकते है । इन Love Status in Haryanvi को काफी महेनत से Collection किया गया है. आशा करते हैं कि आपको ये Haryanavi Love Status for WhatsApp and Facebook पसंद आयेगा ।

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular Status >

Video Status >

Subscribe >